Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!!

Σε συνέχεια της απόφασης της ΓΣ της περασμένης εβδομάδας (1/11/2013), αύριο θα πραγματοποιηθεί η ΓΣ των Συλλόγων Εργαζόμενων Διοικητικού Προσωπικού και Εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου, ώρα 12:00 στην αίθουσα τελετών του κτιρίου Διοίκησης, στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Ενημερώνουμε επίσης ότι στις 10:00 θα συνεδριάσει η Σύγκλητος του Ιδρύματος, στην αίθουσα συνεδριάσεών της.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΜΠ:

Η Απεργιακή Επιτροπή, με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους τους συναδέλφους και στις 9 βδομάδες του ηρωϊκού τους αγώνα, εκτιμά ότι:

1. Η μαζική παρουσία των συναδέλφων έξω από το χώρο συνεδρίασης της Συγκλήτου είναι πολύ σημαντική για να απαιτήσουμε από το όργανο αυτό να μη λειτουργήσει και τυπικά ως κομμάτι του πολύμορφου απεργοσπαστικού μηχανισμού που εδώ και βδομάδες προσπαθεί να "σπάσει" τον αγώνα μας.

2. Η μαζική προσέλευση των συναδέλφων στη ΓΣ και η λήψη αγωνιστικής απόφασης για τη συνέχιση της κινητοποίησής μας, θα δώσει την πιο αποστομωτική απάντηση στην κυβερνητική επιχείρηση καταστολής και τρομοκράτησης των εργαζόμενων και υπονόμευσης της απεργίας μας, καθώς και στους ποικιλόμορφους συντελεστές της επιχείρησής αυτής, εντός και εκτός του Ιδρύματος. Επισημαίνουμε, ασφαλώς, ότι η τελική συγκεκριμενοποίηση της μορφής με την οποία θα συνεχιστεί ο απεργιακός αγώνας μας θα ληφθεί αντικειμενικά αφού έχουμε και το δεδομένο της έκβασης της δικαστικής αγωγής της κυβέρνησης και συνεκτιμώντας όλα τα νομικά και πολιτικο-συνδικαλιστικά δεδομένα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου